Over ons

Kort samengevat is het onderwijsaanbod van de Europaschool gebaseerd op drie peilers:

  1. Goed leren lezen en rekenen staat voorop! Wij besteden veel tijd en aandacht aan deze basisvakken en maken gebruik van wetenschappelijk en in de praktijk bewezen onderwijsmethoden. 
  2. Rust, regelmaat en structuur. Een vast dagritme, een continurooster, overzichtelijke klassen: het zijn allemaal elementen waar wij belang aan hechten om uw kind een veilige, aansprekende en resultaatgerichte leeromgeving te bieden.
  3. Theater en expressie. Op onze school wordt hard gewerkt aan de basisvakken. Maar dat betekent niet dat de creatieve vorming van uw kind vergeten wordt. Juist door onze gevarieerde lessen in theater en expressie leert uw kind zich optimaal bij ons te ontwikkelen.

De Europaschool biedt uw kind een gedegen en compleet onderwijsaanbod. Een aanbod dat de nadruk legt op resultaatgericht onderwijs in de basisvakken. Maar dat wordt aangevuld met ruimte voor de creatieve ontplooiing van uw kind. Het team van de Europaschool staat volledig achter deze benadering. Wij zijn ervan overtuigd dat uw kind op onze school hiermee de basis legt voor een geslaagde toekomst. Leest u gerust verder over de invulling van ons onderwijs.

Almeerse Scholen Groep